Tel.: +32493799932
Verhuur Feestmateriaal

Springkasteel met Ballenbad

Dit ballenbad springkasteel is ideaal voor de allerkleinste. Springkastelen zijn een bron van plezier en vermaak voor kinderen. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !

Huur mij voor de prijs van 140 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Springkasteel met Ballenbad

Afmeting: 5 m x 5 m x 5,5 m – Overdekt

Inclusief ballen ! Wanneer men de balletjes zelf terug in de zakken doet, gaat er € 15 vanaf                            

Dit ballenbad springkasteel is ideaal voor de allerkleinste. Ook ideaal om in combinatie te nemen met een groter springkasteel.

Indien meerdere springkastelen gewenst gelieve ons even een mail te sturen zo maken wij u graag een aangepaste offerte. 

U ontvangt van ons 1 dag op voorhand een bericht met het juiste uur van levering. Voor Last minute reserveringen gelieve even telefonisch contact op te nemen.

Je kan bij ML-Partyevents terecht voor grote en kleine springkastelen en feesttenten. Bij ML-Partyevents huur je alleen topkwaliteit en propere springkastelen voor eindeloos spring- en speelplezier.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen, podium en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
Onze kleine springkastelen zijn perfect voor wie een kleine tuin heeft, maar toch een groot feest voor zijn kinderen wil geven. Bevat obstakels aan de binnenkant en sliders aan de buitenkant. Plezier gegarandeerd dus! Perfect voor jonge kinderen of als extra springkasteel naast een groter springkasteel.
Na het uittrekken van de schoentjes zijn ze vertrokken voor uren lang speelplezier. Ouders en grootouders genieten ervan om hun kinderen te zien ravotten. Op deze manier geniet iedereen optimaal van de festiviteiten.

You might be interested in …