Tel.: +32493799932
Verhuur Feestmateriaal

Springkasteel Brandweer Run

Dit brandweer-run – springkasteel is ideaal voor kinderen. Ook ideaal om in combinatie te nemen met een ander springkasteel. Wilt u uw kinderen bezig houden met leuke binnen- of buitenactiviteiten voor uw privéfeest of openbaar evenement? Met meer dan 100 kastelen die 24/7 te huur zijn kunt u ML-Partyevents overwegen om een springkasteel te huren. 

Huur mij vanaf 180 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Springkasteel Brandweer Run

Afmeting: 8,5 m x 2,8 m x 4 m Overdekt

Toffe obstakels met leuke glijbaan !

Indien meerdere springkastelen gewenst gelieve ons even een mail te sturen zo maken wij u graag een aangepaste offerte. 

U kan bij ML-Partyevents terecht voor springkastelen en feesttenten.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
Bent u op zoek naar een partytent om te huren in regio Kempen, zeer populair voor gezelschapsfeesten, lentefeesten, tuinfeesten, verjaardagsfeestjes, babyborrels, jubilea en andere leuke feesten. Optioneel kan de tent ook voorzien worden van tafels, stoelen, verwarming en een houten tentvloer.Wij zorgen voor spring- en feestplezier !

Het Team van van ML-Partyevents staat 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking met een groot assortiment feestmateriaal. Afhaling en/of levering aan huis!

Geef je feest de unieke sfeer met de feestmterialen van ML-Partyevents !

Contacteer ons voor een prijspofferte! Klik hier

You might be interested in …