Tel.: +32493799932
Verhuur Feestmateriaal

Springkasteel Basketbal Shooter

Dit Basketbal Shooter – springkasteel is ideaal voor kinderen. Dit basketbalspel is geschikt voor 1 tot 3 gebruikers tegelijk, een geslaagde animatie voor uw evenementen. Het basketbalspel bevat drie basketballen.

Ook ideaal om in combinatie te nemen met een groter springkasteel.

Huur mij vanaf 128 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Springkasteel – Basketbal Shooter

Afmeting: 4,9 m x 3,7 m x 5,2 m

Hou jij van ravotten en klimmen, dan is deze stormbaan iets voor jou !  Met de obstakels binnenin en onze klimmuur is uren speelplezier gegarandeerd.

Dit Basketbal Shooter springkasteel is ideaal voor de zomer. Ook ideaal om in combinatie te nemen met een ander springkasteel.

Indien meerdere springkastelen gewenst gelieve ons even een mail te sturen zo maken wij u graag een aangepaste offerte. 

U ontvangt van ons 1 dag op voorhand een bericht met het juiste uur van levering. Voor Last minute reserveringen gelieve even telefonisch contact op te nemen.

U kan bij ML-Partyevents terecht voor: springkastelen en feesttenten!
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !
Na het uittrekken van de schoentjes zijn ze vertrokken voor uren lang speelplezier. Ouders en grootouders genieten ervan om hun kinderen te zien spelen. Op deze manier geniet iedereen optimaal van de festiviteiten !
Contacteer ons voor een prijspofferte! Klik hier

You might be interested in …