Tel.: +32493799932
Verhuur Feestmateriaal

Springkasteel Partykasteel

Dit Partykasteel- springkasteel is ideaal voor de allerkleinste. Springkastelen zijn een bron van plezier en vermaak voor kinderen. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !

Huur mij voor de prijs van 100 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Springkasteel Partykasteel

Afmeting: 5 m x 4 m x 4,2 m

Hou je van ravotten en springen, dan is dit springkasteel iets voor jou !  Uren speelplezier gegarandeerd.                            

Dit Partykasteel- springkasteel is ideaal voor de allerkleinste. Ook ideaal om in combinatie te nemen met een groter springkasteel.

Indien meerdere springkastelen gewenst gelieve ons even een mail te sturen zo maken wij u graag een aangepaste offerte. 

U ontvangt van ons 1 dag op voorhand een bericht met het juiste uur van levering. Voor Last minute reserveringen gelieve even telefonisch contact op te nemen.

Je kan bij ML-Partyevents terecht voor grote en kleine springkastelen en feesttenten. Bij ML-Partyevents huur je alleen topkwaliteit en propere springkastelen voor eindeloos spring- en speelplezier.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !
Onze kleine springkastelen zijn ideaal voor mensen met een kleine tuin die toch een geweldig feest voor hun kinderen willen organiseren. Huur een springkasteel voor het feest van je kinderen tegen een voordelige prijs – leuk en gezellig voor jong en oud! Onze kleine springkastelen zorgen voor plezier voor iedereen! Perfect voor jonge kinderen of als extra springkasteel naast een groter exemplaar.

You might be interested in …