Tel.: +32493799932
Verhuur Feestmateriaal

Mini Splash Flamingo Springkasteel

Dit Mini Splash Flamingo- springkasteel is ideaal voor de allerkleinste. Onze kleine springkastelen zijn perfect voor wie een kleine tuin heeft, maar toch een groot feest voor zijn kinderen wil geven. Plezier gegarandeerd dus! Perfect voor jonge kinderen of als extra springkasteel naast een groter springkasteel.

Huur mij voor de prijs van 120 Euro BTW Incl. KLIK HIER

Springkasteel – Mini Splash Flamingo

Afmeting: 5,3 m x 4,4 m x 3,4 m

Dit springkasteel zorgt op warme dagen voor wat afkoeling en springplezier. Iets minder weer? Geen probleem ! Er is mogelijkheid tot ballenbad.

Ook te huur zonder bad.

Dit Mini Splash Flamingo springkasteel is ideaal voor de allerkleinste. Ook ideaal om in combinatie te nemen met een groter springkasteel.

Indien meerdere springkastelen gewenst gelieve ons even een mail te sturen zo maken wij u graag een aangepaste offerte. 

U ontvangt van ons 1 dag op voorhand een bericht met het juiste uur van levering. Voor Last minute reserveringen gelieve even telefonisch contact op te nemen.

Je kan bij ML-Partyevents terecht voor grote en kleine springkastelen en feesttenten.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
We hebben voor ieder wat wils. Met dit amusement voor jong en oud maken we je dag onvergetelijk. Wij zorgen voor spring-, sport- en klimplezier !
Na het uittrekken van de schoentjes zijn ze vertrokken voor uren lang speelplezier. Ouders en grootouders genieten ervan om hun kinderen te zien spelen. Op deze manier geniet iedereen optimaal van de festiviteiten. !

You might be interested in …