Tel.: +32493799932
Verhuur Feestmateriaal

Strechtent 10 x 20 meter

Feesttenten zijn er in verschillende kleuren en vormen. U kunt bij ons terecht voor diverse stretchtenten en flextenten voor alle soorten evenementen. Een stretchtent huren zoals jij het wilt!

Vraag een vrijblijvende prijsofferte. KLIK HIER

Strechtent verkrijgbaar in 6.5 x 10.5 , 10.5 x 10.5 , 16.5 x 10.5 en 10 x 20 meter

De zijwanden dicht maken met onze dichte of panoramavensters. Ook voor vloer, verlichting, tafels, stoelen…. kan u bij ons terecht.

Vraag een prijsofferte voor onze strechtenten!

Je kan bij ML-Partyevents terecht voor grote en kleine partytenten. Bij ML-Partyevents huur je alleen topkwaliteit en propere partytenten voor uw feest.
Heb je binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan is het waarschijnlijk dat je een tent nodig hebt. Bij ML-Partyevents ben je op de juiste plek voor het huren van een partytent en vele andere tenten voor jouw volgende feest!
ML-Partyevents is gespecialiseerd in het verhuren van tenten voor verschillende evenementen. Het huren van jouw feesttent kan dus snel en efficiënt bij ML-Partyevents! Wij staan garant voor hoge kwaliteit en goede service. Zowel particulieren als bedrijven, traiteurs en cateraars kunnen bij ons terecht.

You might be interested in …