Tel.: +32493799932
Verhuur Feestmateriaal

Verhuur Partytent 5 x 10 meter – geplaatst

Huur deze mooi partytent van 5 x 10 meter! Dit aan de beste prijs uit de omgeving! Het model is zeer populair bij verschillende soorten events en allerlei feestjes. 

Vraag een vrijblijvende prijsofferte KLIK HIER

Partytent 5 x 10 meter wit geplaatst                                               

Een partytent opzetten is heel eenvoudig. Wij komen het voor u bezorgen en monteren, maar u kunt het ook zelf ophalen.

Je kan bij ML-Partyevents terecht voor grote en kleine partytenten. Bij ML-Partyevents huur je alleen topkwaliteit en propere partytenten voor uw feest.
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
ML-Partyevents is gespecialiseerd in het verhuren van tenten voor verschillende evenementen. Het huren van jouw feesttent kan dus snel en efficiënt bij ML-Partyevents! Wij staan garant voor hoge kwaliteit en goede service. Zowel particulieren als bedrijven, traiteurs en cateraars kunnen bij ons terecht.
ML-Partyevents is gespecialiseerd in het verhuren van tenten voor verschillende evenementen. Het huren van jouw feesttent kan dus snel en efficiënt bij ML-Partyevents! Wij staan garant voor hoge kwaliteit en goede service. Zowel particulieren als bedrijven, traiteurs en cateraars kunnen bij ons terecht.feest.
Contacteer ons voor een prijspofferte! Klik hier

You might be interested in …