Tel.: +32493799932
Verhuur Feestmateriaal

Tentvloer – vloerdelen

vloer_traditioneel-huren

Cassettevloeren bestaan uit houten latjes die bevestigd zijn in aluminium profielen. Deze worden op stalen liggers geklikt. De stalen liggers worden mooi waterpas gelegd zodat de vloer mooi waterpas komt te liggen.

Vraag een vrijblijvende prijsofferte KLIK HIER

Stevige en kwaliteitsvolle tent vloer 1 x 2.5 meter                                           

Onze tentvloer kan je gebruiken in verschillende tenten. zoals pagodetenten, partytenten, stertenten, vouwtenten, …
Ook kan onze tent vloer gebruikt worden voor andere doeleinden… (dansvloer, wandelpad, …)

Er bestaan stretchtenten in diverse kleuren en vormen. Vraag naar onze stretchtenten voor uw evenement. Huur een stretchtent op maat en volgens uw wensen!
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
ML-Partyevents is gespecialiseerd in het verhuren van tenten voor verschillende evenementen. Het huren van jouw feesttent kan dus snel en efficiënt bij ML-Partyevents! Wij staan garant voor hoge kwaliteit en goede service. Zowel particulieren als bedrijven, traiteurs en cateraars kunnen bij ons terecht.
Heb je binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan is het waarschijnlijk dat je een tent nodig hebt. Bij ML-Partyevents ben je op de juiste plek voor het huren van een partytent en vele andere tenten voor jouw volgende feest!

You might be interested in …