Tel.: +32493799932
Verhuur Feestmateriaal

Tentvloer – traditionele vloerdelen

Een traditionele houten vloer is een prachtige manier om een stijlvolle ondergrond te creëren. Je dient er wel rekening mee te houden dat de planken alleen op een vlakke grond geplaatst kunnen worden.

Een traditionele houten vloer is een prachtige manier om een stijlvolle ondergrond te creëren. Je dient er wel rekening mee te houden dat de planken alleen op een vlakke grond geplaatst kunnen worden. Ideaal voor partytenten.

Prijs op aanvraag. KLIK HIER

Stevige en kwaliteitsvolle tentvloer huren                                         

Onze tentvloer kan je gebruiken in verschillende tenten zoals partytenten, stretchtenten, … Ook kan onze tent vloer gebruikt worden voor andere doeleinden… (dansvloer, wandelpad, …)

U kan bij ML-Partyevents terecht voor springkastelen en feesttenten met bijpassende vloer!
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf uit de Kempen dat zicht richt op springkastelen en tenten verhuur voor  particuliere feesten en grote evenementen.
ML-Partyevents is gespecialiseerd in het verhuren van tenten voor verschillende evenementen. Het huren van jouw feesttent kan dus snel en efficiënt bij ML-Partyevents! Wij staan garant voor hoge kwaliteit en goede service. Zowel particulieren als bedrijven, traiteurs en cateraars kunnen bij ons terecht.

Heb je binnenkort iets te vieren? Een verjaardagsfeest, communiefeest of tuinfeest? Dan is het waarschijnlijk dat je een tent nodig hebt. Bij ML-Partyevents ben je op de juiste plek voor het huren van een partytent en vele andere tenten voor jouw volgende feest!

Contacteer ons voor een prijspofferte! Klik hier

You might be interested in …